Utifrån de nya restriktionerna som kommit från Folkhälsomyndigheten så har vi åter igen tagit ett beslut att stänga Bulldog tills vidare. Vi har tidigare känt att vi kunnat fortsätta genomföra verksamheten genom anpassad träning och andra hygieniska åtgärder.

Men utifrån regeringens nya direktiv samt en ökad smittspridning i samhället så känns det som att vi inte längre har något val utan måste stänga tills nya beslut fattats. Detta för att skydda våra medlemmar samt ta vårt ansvar gentemot övriga delar av samhället som är med och bidrar till att försöka stoppa smittspridningen. Vi kommer att hålla oss uppdaterade och följa läget noggrant framöver och regelbundet komma med information om läget. Utegymmet är fortfarande uppmonterat och är det någon som vill gå dit och köra säck så är det självklart helt ok. 

Så fort detta löser sig kommer vi självklart sig dra igång verksamheten igen så fort som möjligt. 

Med vänlig hälsning, Styrelsen