Vi har öppnat upp Bulldog igen efter några månaders nerstägning på grund av Covid-19.

Bulldog har enligt Folkhälsomyndighetens rekomendationer valt att endast öppna upp passen för 13 deltagare för att säkerställa att vi kan hålla goda avstånd mellan varandra. Alla redskap samt golvyta torkas noggrant av efter varje pass.

För att boka sig på pass måste man registrera ett konto hos oss, det gör du via https://bdtcgbg.gymsystem.se
När du registrerat ett konto krävs det att du har ett aktivt medlemsskap, har du betalat men saknar medlemsskap på ditt konto, kontakta oss på bulldogtrainingcenter@gmail.com.

Är du ny på Bulldog och vill prova på har vi fortsatt en vecka gratis provträning. Om du vill komma och prova på hos oss, hör av dig till bulldogtrainingcenter@gmail.com så bokar vi in dig på önskat pass.