Bulldog Training Center

Så började det…

Det som idag är Bulldog Training Center startades i ett garage på Lilla Mysternavägen i Hisings-Kärra. I december 2014 flyttade vi in i en lokal under Kärra Centrum där vi inledde ett samarbete med fritidsgården i Hisings-Kärra, med målet att locka ungdomar och erbjuda en annan slags fritidsaktivitet än det rådande utbudet inom stadsdelen.

Expansion

Under året 2015 expanderade fight-klubben fort och antalet medlemmar växte snabbt så vi beslutade att starta upp en riktig förening och flytta till en större lokal. Den 11 oktober 2015 hölls vårt första styrelsemöte och föreningen döptes till Bulldog Training Center. Att vara en del av Bulldog Training Center är speciellt. Vi var ett gäng träningspolare som hade drömmar att bilda en förening, där vi bestämmer själva hur upplägget på ett träningscenter skulle vara och så blev starten på Bulldog Training Center.

Not your ordinary fightclub

Vi är inte den vanliga slagsmålklubben. Därifrån vår slogan ”Not your ordinary fightclub”.
Vi vill endast vinna kärlek från våra medlemmar till träning och kampsport. Att känna sig delaktig i en familjeklubb.

Föreningen är helt ideell. Tack vare alla medlemmar och sponsorer så har vi kunnat växa ut vår första lokal under det första året som förening. Under andra verksamhetåret 2017 nådde vi över 300st medlemmar och vi håller fortfarande till på Tagenevägen 62, Hisings-Kärra.
Vi kommer lägga mycket fokus på familjeträningar vilket innebär att man kommer till oss och tränar tillsammans med hela familjen. Vi kommer erbjuda både elit- och nybörjarträning.

Välkomna till Hisingens skönaste träningscenter.
#BDTCGBG – Bulldog Training Center

Milstolpar:

| 2015-10-11 bildas Bulldog Training Center
| 2016-01-01 öppnas träningscentret upp
| 2016-11-27 BDTCGBG vinner sin första boxningsturnering.
| 2017-01-01 träningcentret uppdateras till dubbelt så stort
| 2017-06-01 vi når över 300st medlemmar
| 2017-07-03 BDTCGBG vinner sitt första SM-GULD i boxning

Kontakta oss

8 + 5 =